Oproep voor jongeren met wijnvlek tussen de 18 en 34 jaar oud

Augustus 2020 – Van Sabine Smit kregen wij deze uitnodiging. 

Voor het tv-programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’, dat we bij Zodiak Nederland produceren in opdracht van BNNVARA, zijn we op dit moment bijzondere aandoeningen aan het researchen. 

In ons programma portretteren wij jongeren tussen de +/- 18-30 jaar die kampen met een ziekte of handicap maar zich hierdoor niet uit het veld laten slaan. 

Dit jaar bestaat het programma alweer 20 jaar! 

We zoeken jongeren die goed kunnen uitleggen èn laten zien op welke manier zij een beperking hebben, maar die zich hierdoor vooral niet uit het veld laten slaan. 

Het gaat om jongeren tussen 18-34 jaar oud met een wijnvlek in het gezicht of Sturge-Weber, die meer willen vertellen over hun aandoening. We vinden het belangrijk meer informatie te kunnen geven, omdat de zichtbaarheid van de wijnvlek niet het enige ‘lastige’ is, dat er nog veel meer bij komt kijken. 

Zijn er jonge mensen die hun verhaal goed kunnen vertellen en die zich willen aanmelden als kandidaat voor ons programma, dan mogen zij een mail met hun gegevens sturen naar jezalhetmaarhebben@zodiaknederland.nl.

Ik hoor graag van jullie! Voor overleg ben ik goed te bereiken
op  06 53 20 66 53 of via de mail Sabine.Smit@zodiaknederland.nl.

Vriendelijke groeten, 

Sabine Smit – Redacteur ‘Je Zal Het Maar Hebben’