Uitnodiging Landelijke dag 8 oktober 2022

Op zaterdag 8 oktober organiseert het bestuur de jaarlijkse Landelijke Dag, dit jaar in Vakantiepark Westerbergen in Echten, Drenthe. We hebben weer een mooi programma samengesteld.

Petra van Velzen, fotografe van de foto’s in het jubileumboekje, zal deze dag aanwezig zijn om portretfoto’s te maken van degenen die dat willen.

Zoals je weet zijn we bezig met verschillende projecten, één daarvan is de WijnvlekWijzer. Dit project zit nu in zijn eindfase. We hebben hier nog mooie foto’s voor nodig van onze leden. Foto’s van jong en oud! De WijnvlekWijzer is een digitale tool, met een soort van eigen website, een aanhangsel van onze website. Als je het goedvindt dat we jouw foto hierbij plaatsen, weet dan dat deze online komt te staan. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je foto’s wilt laten maken voor de WijnvlekWijzer. Dit zullen namelijk geen portretfoto’s zijn maar meer speelse foto’s.

Voor het fotograferen van de modellen voor de WijnvlekWijzer maken we, samen met Petra, een planning. Je krijgt van ons de tijd door waarop je aan de beurt bent voor het maken van deze speciale foto’s op zaterdag 8 oktober. Als je deze foto’s laat maken, dan geef je ook toestemming voor het online-gebruik van deze foto’s. Zonder toestemming worden deze foto’s niet gemaakt.

Wanneer je zin hebt om zaterdag 8 oktober naar Echten te komen, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Let op: Leden die zich al opgegeven hebben voor het Landelijk Weekend hoeven zich niet apart aan te melden voor het zaterdagprogramma, alleen als je foto’s wilt laten maken voor de WijnvlekWijzer is dat wel nodig, i.v.m. de planning en toestemming. We hopen er een leuke dag van te maken en zullen deze afsluiten met een gezamenlijke BBQ.

Met vriendelijke groet,

Willemien, Liesbeth, Nils